miercuri, 14 august 2013

Acidul hialuronic?! Prezent!

Acidul hialuronic este peste tot in organism, dar vorbim despre el in cosmetica de o perioada relativ recenta.

Rolul lui  este sa transporte nutrientii catre celule, sa le detoxifice. Actioneaza ca un lubrifiant, retine cantitati mari de apa, de 100 de ori volumul propriu, de aceea este un ingredient de top in hidratare.   

Simplist, puteam sa ne inchipuim pielea aratand ca un burete. Partile pline ale buretelui sunt formate din colagen si  de elastina, care sustin pielea, iar  golurile buretelui sunt umplute cu acid hialuronic. Cu cat ele sunt mai pline de  hialuronic, cu atat aspectul  pielii este mai luminos. Estemopeaza ridurile   

Chiar este necesaa o compensare  cu creme care sa sprijine din hidratarea tegumentului.   Ajuta si la sinteza colagenului.   Are efect si administrarea orala, eficienta daca se face pe termen lung.

Acum sa ne minunam un pic si de imaginea moleculei... 


Exista solutii formate doar din apa florala si acid haluronic in concentratie maxima, care, aplicate macar o data pe zi, dau rezultate foarte bune. Cu conditia sa fie in fiecare seara. Se poate si injecta, ce-i drept... dar pot exista si ceva reactii neprevazute, putine la nivel statistic... dar asa e cu statistica... cand jucam la loto suntem de acord cu statisticle care spun ca probabilitatea de a castiga la loto este mai mica decat aceea de a-ti cadea un meteorit in cap. Dar cand e vorba de sanatate, de riscuri... hm.... parca nu am fi asa linistiti chiar cu un procent de risc extrem de mic.

De aia am numit aceasta crema, crema VIP... caci are acid hialuronic, colagen si Q10. Trei active... cele mai active!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu