duminică, 23 februarie 2014

CREME BIO la cele mai bune preturi

www.fii-frumoasa.ro - Creme bio bogate in active, facute manual, din produse naturale, de calitate superioara.

Crema gomaj cu seminte de capsuni, uleid de lamaie


CREME BIO - o alegere corecta
A alege un produs "facut in casa" nu poate fi o fita inca, o moda si nici nu te poti "etala" cu aceasta alegere. A opta pentru un astfel de produs trebuie sa fie o varianta venita din convingerea ca nici o fabrica nu isi poate permite luxul de a prepara o reteta personalizata, perfect adaptata nevoilor noastre. In costul unui produs de serie, de clasa medie sau super sofisticat, cel mai mare procent il reprezinta promovarea, ambalarea, si nu activele in sine. Ne temem sa folosim expresiile  "bio", "100% natural", caci si-au pierdut mult din consistenta, au devenit expresii-cliseu, dar produsele  de la www.fii-frumoasa.ro, nu au conservanti, coloranti, parabeni, parafine, rezista doar doua-trei luni, si trebuie pastrate la sub 22-23 de grade.
Produsele cosmetice pe care vi le propunem sunt facute manual,  sub supravegherea unui farmacist, in conditii de maxima igiena, din ingrediente exclusiv naturale, de cea mai buna calitate.
Putem garanta prospetimea si calitatea ingredientelor noastre. Majoritatea sunt prelucrate de mana, dupa metode traditionale si provin exclusiv din culturi controlate ecologic.
Unturile si uleiurile sunt de cea mai inalta calitate, presate la rece, nerafinate, nealterate chimic. 


CREME BIO pentru ten gras

Violetele nu au legatura cu crema... sunt doar decor :-)

Tipul de ten pe care il aveti il puteti depista parcurgand testele noastre de la rubrica CHESTIONARE
In cazul in care aveti tenul gras, va recomandam pentru demachiere demachiantul cu schisandra
Fructele de schisandra sunt folosite de mii de ani în China în scop terapeutic. Studii farmacologice recente relevă faptul că are efect puternic antioxidant.

Extractul pur de Schizandra are efecte benefice pentru pielea sensibila, hiperreactiva, atopica si cu tendinte spre alergii, avand proprietăți antiinflamatoare, de calmare și antioxidante. Acest extract stabilizează membrana celulară si inhiba procesele degenerative ale celulelor.

Gomajul pentru ten gras este un amestec de ulei de jojoba, samburi macinati de caise si apa de lavanda. 

Crema bio de zi pentru ten gras este o compozitie din ulei de pepene de kalahri, care este un ulei non gras, emulsificat cu apa de lavanda, cu vitaminele B3 si E, coenzima Q10 si extract de castravete. 

CREME BIO pentru ten mixt
Crema cu ulei de avocadao si de chimen negru


CREMA BIO pentru ten mixt cu FPS 20 este o compozitie lejera, cu filtru solar agreat ECOCERT, intr-o baza de ulei de jojoba, apa de hamamelis, vitamina E, crema bio matifiaza, protejeaza de efectele nedorite ale radiatiilor solare.

Gomajul pentru ten mixt este un amestec de tenside, seminte de capsuni, apa de lavanda, care curata tenul in profunzime, indepartand celulele moarte. 

Crema bio de noapte pentru ten mixt este o emulsie din ulei de canepa si apa de hamamelis, bogata in vitamine, care lucreaza bine peste noapte. 

CREME BIO pentru ten uscat

Sapunul asta chiar nu usuca pielea!

Crema bio de noapte pentru ten uscat este o compozitie exclusiv uleioasa, din unt de cacao, ulei de catina, ulei de agan imbogatita cu vitamina E.

Crema bio de zi pentru ten uscat este o compozitie cu squalane de masline, apa de neroli, colagen si uree. 

Demachiantul pentru ten uscat contine ulei de migdale, apa de neroli, glicerina, fiind potrivit si pentru zona ochilor. 

CREME BIO ten sensibil

Participarea noastra la un work-shop

Crema bio de zi pentru ten sensibil cu ulei de avocado si ulei de migdale, alaturi de apa de albastrele, extractul de musetel si alantoina aduce beneficii tenului sensibil, calmand iritatiile. 

CREME BIO exclusiviste
Cremele bio pe care vi le propunem aici sunt compozitii extrem de bogate in active esentiale. O sinergie de exceptie o gasim in crema VIP, unde intr-o baza de ulei de caise, gasim atat acid hialuronic, cat si colagen si Q10.

Crema bio Faraon este o emulsie de apa trandafiri, ulei de jojoba, coenzima Q10, vitamina E, B5, si extract pur de musetel.

CREME BIO pentru corp
O crema bio speciala pentru gat si decolteu cu ulei de germeni de grau, apa neroli, extract pur de morcovi, vitamina E si panthenol.

Crema bio de maini cu unt de mango si glicerina patrunde usor in piele fara sa lase urme grase, hraneste in profunzime si are puternic efect emolient.

CREME BIO pentru zona ochilor

Galbenele +schisandra = calmare

Avem 3 produse desintate ingrijirii ochilor, una din ele in baza de ulei de orez, acid hialuronic si apa de albastrele.
O alta compozitie este una exclusiv grasa.

CREME BIO pentru copii


Crema bio de scutece, cu ulei de avocado si musetel, imbogatit cu provitamina B5, crema protejeaza pielea bebelusilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu